ОП на КСБ – Варна, организира традиционната среща в кк Камчия

Прочетена: 56

Мартин Славчев

За трета поредна година Областното представителство на Камарата на строителите в България (ОП на КСБ) – Варна, организира традиционната среща на фирми членове на структурата.

Събитието се проведе на 29 и 30 септември в кк Камчия, а на него присъстваха представители както на ОП на КСБ – Варна, така и на други ОП на браншовата организация.

Темата на тазгодишната среща беше „Да направим строителната професия по-привлекателна чрез иновации”. Програмата включваше презентации на осем фирми, които представиха своя опит в областта на производството, дистрибуцията, монтажа и експлоатацията на строителни материали и иновативни продукти.

„Целта на провеждането на традиционната среща в Камчия е да съберем фирмите членове, да ги изкараме от офисите и обектите и заедно да коментираме актуални въпроси, засягащи бранша. На двете предходни мероприятия се дискутираха теми, свързани със законодателството, с Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради и др.“, заяви за в. „Строител“ инж. Христо Димитров, зам.-председател на УС на КСБ и председател на ОП на КСБ – Варна.

„Тази година решихме да обърнем повече внимание на един доста наболял въпрос, а именно привлекателността на професията строител. Искаме да привлечем в бранша млади образовани хора, като им покажем положителните страни на занаята. Фирмите, които бяхме поканили, обърнаха сериозно внимание на темата. Цялата програма на мероприятието мина добре. Лично съм удовлетворен от срещата. Планираме и през следващата година да се състои“, каза инж. Димитров.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 10.10.2017. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.