ОП на КСБ – Бургас, отбеляза Димитровден

Областното представителство ще помогне за преодоляване на щетите, нанесени от наводнението в района

Прочетена: 58

Емил Христов

По повод Димитровден – Деня на строителя, Областното представителство на Камарата на строителите в България – Бургас (ОП на КСБ – Бургас), събра представители на бранша, за да отличи най-добрите за 2017 г. Сред официалните гости на събитието бяха Севдалина Турманова – зам. областен управител на Бургас, Красимир Стойчев, зам.-кмет по финанси, бюджет и икономика на общината, зам.-кметът по строителство, инвестиции и регионално развитие инж. Чанка Коралска и Димитър Янакиев, член на Контролния съвет на КСБ.

„Тази година Камарата чества своята десета годишнина. По стара традиция строителите са започвали сезона на Гергьовден и са го приключвали на Димитровден. Времената са трудни, но ние непрекъснато показваме колко обединени сме“, заяви зам.-председателят на УС на КСБ и председател на ОП на КСБ – Бургас, инж. Николай Николов. „Присъединяваме се към призива на кмета на Бургас Димитър Николов и ще помогнем да бъдат преодолени щетите от наводнението в района“, допълни Николов. „Най-отговорно искам да заявя, че ОП на КСБ – Бургас, поема ангажимента да възстанови една от къщите, която е най-пострадала, в квартал „Горно Езерово“. Убеден съм, че всички колеги ще се включат кой с каквото може“, подчерта той.

„Пожелавам Ви да бъдете здрави и да имате много поводи за радост от добре изпълнените проекти. Приветствам Ви и от името на областния управител Вълчо Чолаков“, заяви Севдалина Турманова, зам. областен управител, и прочете поздравителен адрес от негово име.

„Радвам се, че честването на Димитровден се превърна в своеобразна традиция за нашия град благодарение на Областното представителство на КСБ. Благодаря и за жеста, който Камарата ще направи за подпомагане на засегнатите от бедствието граждани. Имаме нужда от тази помощ“, каза зам. кметът инж. Коралска.

Поздравителен адрес беше прочетен и от директора на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето” в Бургас инж. Даниела Симеонова, както и от инж. Дамян Камбуров – председател на Национален клуб на строителите ветерани в Бургас.

По традиция тържеството продължи с връчване на наградите на ОП на КСБ – Бургас, за най-добра строителна практика през годината.

Наградени:

Строител на годината – „СМК-Монтажи“ АД
Принос за Бургас – Димитър Николов, кмет на община Бургас
Знак за качество – „Водоснабдяване и канализация“ ЕАД
Знак за качество – „Бошнаков“ ЕООД
Знак за качество за комплексно участие и високи резултати при изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради – „Термал инженеринг“ ООД
Знак за качество – „Козлодуй“ ООД
Знак за качество – „Топливо“ АД – клон Бургас
Знак за качество – БМ ООД

Сподели в социалните мрежи

Автор на 08.11.2017. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.