Българска браншова асоциация „Пътна безопасност” и вестник „Строител” подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство

Прочетена: 80

Мартин Славчев

Българска браншова асоциация „Пътна безопасност” и вестник „Строител” подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство. Събитието се състоя на 14 декември в сградата на Камарата на строителите в България (КСБ).

Меморандумът бе парафиран от председателя на ББАПБ д-р ик. н. Николай Иванов и от председателя на Съвета на директорите на изданието инж. Пламен Пергелов.

„Убеден съм, че с помощта на в. „Строител”, който е най-сериозната браншова медия в строителния сектор, ще допринесем за това пътната безопасност да стане споделена отговорност и да е цел на всеки. Знаете, че сме на първо място в Европа по брой жертви и ранени по пътищата. Заедно ще постигнем намаляването на пътните инциденти, защото всяка една статия, която публикувате по темата, спасява човешки животи”, каза д-р Иванов.

„От името на „Вестинк Строител” ЕАД Ви благодаря за доверието, което ни гласувате. Безопасността по пътищата е от изключително значение за всички. Когато обединим усилията на ББАПБ и КСБ с възможностите на в. „Строител”, ще постигнем високи резултати”, заяви инж. Пергелов.

С подписания меморандум страните декларират ангажимента си да работят заедно за осъществяване на сътрудничество в област­та на пътното дело в посока изграждане на модерна пътна инфраструктура, отговаряща на съвременните изисквания за ефективност, ефикасност, комфорт и безопасност.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 27.12.2017. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.