Общото събрание на КСБ избра инж. Илиян Терзиев за председател на Камарата

Инж. Калин Пешов заема поста зам.-председател, Велико Желев влиза в ИБ, инж. Тодор Андонов е новият член на УС

Прочетена: 317

Свилена Гражданска
Ренета Николова


Камарата на строителите в България проведе извънредно Общо събрание (ОС). Инж. Илиян Терзиев бе избран за председател на Управителния съвет на КСБ след тайно гласуване. Преди това отново с тайно гласуване ОС освободи инж. Николай Станков от поста след подадена от него оставка поради заемане на позиция в държавната администрация. В представянето си пред делегатите на събранието инж. Терзиев подчерта, че целият му живот е свързан със строителството и че от създаването на Камарата работи за нейното развитие и утвърждаване. Той заяви, че в дейността си ще се ръководи от принципа за пълна прозрачност и че разчита на помощта на Областните представителства и на всички членове на организацията.
По време на заседанието се проведе и избор за двама нови членове на УС на КСБ, които да заемат местата на инж. Станков и на Светослав Любомиров, който по лични причини е подал заявление за освобождаване от УС. След тайно гласуване в Управителния съвет на Камарата бяха избрани инж. Калин Пешов, „Главболгарстрой Холдинг“ АД, и инж. Тодор Андонов, „Термал Инже­неринг“ ООД.
След Общото събрание се проведе заседание на Управителния съвет на КСБ, на което за членове на Изпълнителното бюро бяха избрани инж. Калин Пешов и Велико Желев, „Хидрострой” АД. Инж. Калин Пешов заема и поста зам.-председател на организацията.

В началото на заседанието на Общото събрание почетният председател на Камарата инж. Симеон Пешов връчи на инж. Иван Бойков и на инж. Николай Станков почетния знак на КСБ за заслуги към развитието и утвърждаването на организацията.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 22.02.2018. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.