Инвестициите в Северна България ще обсъждат браншът и институциите

Дискусионната кръгла маса се организира от КСБ и Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие към ЕП

Прочетена: 80

Свилена Гражданска

Камарата на строителите в България и Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие към Европейския парламент, за четвърти пореден път организират съвместна конференция. Тази година темата на форума ще е „Инвестиции и инфраструктура в Северна България“. Дискусионната кръгла маса ще се проведе на 23 май 2018 г. в Луковит.

Поканени да участват са Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, Ивайло Московски, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Владислав Горанов, министър на финансите, Теменужка Петкова, министър на енергетиката, Деница Николова, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, инж. Светослав Глосов, член на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ и почетен председател на КСБ, Стамен Янев, изп. директор на Българската агенция за инвестиции, представители на „Фонд мениджър на финансовите инструменти в България“ ЕАД, на Българска банка за развитие, областни управители, кметове на общини, председателите и членовете на ОП на Камарата от региона.

По време на събитието ще се разискват актуални въпроси относно настоящи и бъдещи инвестиции в сферата на инфраструктурата, трансграничното сътрудничество, потенциал и перспективи за строителния бранш в Северна България, публично-частни партньорства, регионална политика на Европейския съюз – настояще и бъдеще, възможности за развитие на региона, механизми за използване на финансови инструменти.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 10.05.2018. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.