Басейнът като море

Прочетена: 46

Невена Картулева

Ако зимата Ви се струва твърде дълга и студена, можете бързо да смените сезона. Така на мястото на снега, вятъра и минусовите температури ще дойдат слънце, топъл морски бриз и горещи дни. За да бъде пълна идилията, можете да се насладите на лятото в комфорта на луксозна атмосфера и безупречно обслужване. Съвършеното допълнение е само един безкраен басейн, в който да се освежите от парещите слънчеви лъчи и да поплувате на фона на заобикалящата Ви екзотична природа. Ето къде можете да се насладите на пет от най-големите и ефектни басейна в света:

Алгаробо

Можете да наемете малки платноходки по този соленоводен басейн, признат за най-големия в света от Рекордите на Гинес. Той се намира в Алгаробо, Чили, в комплекса San Alfonso del Mar. Толкова е голям, че около него са разположени не един, а няколко изкуствени плажа. В центъра на басейна се намира пирамида, но освен че е ефектна, тя има и практическо приложение – поддържа приятна температурата на водата през цялото денонощие.

Лас Вегас

Градът на греха е все по-разрастващото се доказателство за стремежа на САЩ към издигането на монументални впечатляващи здания. Най-големите и луксозни казина, най-бляскавите и скъпи заведения – всичко в Лас Вегас е „най”. Тук няма невъзможни неща. Дори можете да видите море в средата на пустинята. Огромният плаж и изкуствените вълни на басейна на Aria Resort & Casino ще Ви предложат незабравимо изживяване.

Калифорния

Отново в САЩ, но в слънчева Калифорния се намира Newport Beach на комплекса Pelican Hill. Вдъхновен от Колизеума, той ще Ви пренесе в необходимата атмосфера за истински релакс. Диаметърът му е около 40 м и това го прави един от най-големите кръгли басейни в света.

Маракеш

Екзотичният Маракеш е събрал цялата пъстрота на Мароко. В пълен контраст с малките улички, дюкяните и занаятчийниците, съхранени автентични през вековете, е огромният луксозен хотел Palais Namaskar. Той ще Ви предложи невероятен воден палат, в който да се почувствате като в приказка от 1001 нощ.

Бали

Погледнат отгоре, този изумруден зелен инфинити басейн е странно геометрично образувание в средата на джунглата на Бали (Индонезия). От определена гледна точка сякаш минава над река Аюнг. Той е част от комплекса Hanging Gardens Boutique в планинското село Пайанган. Каскадният басейн с невероятна гледка към долината е изграден като продължение на естествената среда – за да Ви осигури най-страхотното преживяване сред дивата природа.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 23.02.2017. Категория Лайф. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.