007 Обувки с джаджи като за Джеймс Бонд

Прочетена: 71

Елица Илчева

Има само един Джеймс Бонд, но много шпионски мечти. И почти всяка от тях може да бъде сбъдната, след като буквално преди дни висококачествената британска марка Oliver Sweeny и луксозният онлайн магазин VeryFirstTo се събраха, за да предложат суперобувки, каквито не сме виждали досега. Ръчно изработени, за цена от $2715, те могат да постигнат много повече от мисията Ви за стил. Главният изп. директор на марката Тим Купър е вдъхновителят на идеята, която ще ви направи различни, макар и това да остава невидимо.

„Това са обувки, предназначени за извънредни мисии и ежедневни ситуации – от загуба на якето Ви през нощта до отвличане“, споделя Купър. С тайници те пренасят множество предмети, които са известни единствено на потребителя. Ще се произвеждат само по поръчка в черно, кафяво или сиво, като изработването им отнема цели шест седмици. Тим Купър използва своя опит и умения от три десетилетия за това свое изделие, като избира талантливи занаятчии от Анкона в Италия за най-тайнствения си модел. Материалът е еленова кожа, като всяко парче подсказва, че животното е било част от дивата природа чрез запазените следи от драскотини по нея. Това означава, че не могат да бъдат произведени два еднакви чифта.

Побират 12 приспособления и инструменти, без да се прави компромис по отношение на комфорта, защото, за да се усещате като Джеймс Бонд, трябва преди всичко да Ви е удобно.

Разнообразието от шпионски джаджи включва: Long-CV, който е най-малкият телефон в света, джобна камера Enklov с нощно виждане и HD визуализации, минишвейцарски армейски нож, GPS устройство, избор на валута капсула (£50; €50 или $50) и най-модерния пръстен за безконтактни плащания в света. Също така има и компас. Но и шпионите са хора и както останалата част от нас понякога забравят и ключовете си. Oliver Sweeny обаче са помислили и за специален джоб за резервен ключ.

Връзките също са специални и не служат само за да се вържем добре. Те също така действат и като фрикционен трион и са в състояние да режат дърво или пластмаса. Отделено е и специално място, където производителят може да впише личните Ви данни.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 05.12.2017. Категория Лайф. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.