ЧРД на гл. редактор на в. ,,Строител“ Ренета Николова!

Прочетена: 93

Свилена Гражданска

Прокуристът и главен редактор на „Вестник Строител“ ЕАД Ренета Николова отпразнува рождения си ден. Рожденичката получи поздравления от Съвета на директорите на „Вестник Строител“ ЕАД, от председателя на Управителния съвет на Камарата на строителите в България инж. Николай Станков, от почетния председател на КСБ и член на УС на АПИ инж. Светослав Глосов, от председателя на Контролния съвет Валентин Николов, от председателя на Комисията по професионална етика на КСБ инж. Розета Маринова, от д-р ик.н. Николай Иванов, член на УС на КСБ и председател на Българска браншова асоциация „Пътна безопасност“, от членове на УС на КСБ, ОП председатели, партньори и рекламодатели на в. „Строител“ – „Геострой“ и „Геотехмин“, „Пайп систем“, ГБС, „Райкомерс Конструкшън“ и др.

Поздравления изпратиха и министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев, председателят на Нотариалната камара Димитър Танев и заместникът му Камен Каменов и др.

„Високо ценим Вашите усилия и работа вестник „Строител“ винаги обективно да отразява всички значими събития в строителството, архитектурата и инфраструктурата, важна част от живота на всеки българин. Желая Ви здраве, лично щастие, много успехи и все така целеустремено да бъдете трибуна на специалистите, за да получава обществеността пълна и точна информация от сектор „Строителство“! Бъдете все така водещи на професионалното поле и носители на добри новини за България!“, се казва в адреса на министър Павлова.

„Благодаря за подкрепата на Съвета на директорите на „Вестник Строител“ ЕАД и на председателя инж. Пергелов, благодаря за подкрепата на УС на КСБ и председателя инж. Станков, за подкрепата на Контролния съвет и председателя Валентин Николов! Тази подкрепа е изключително важна, за да можем заедно да развиваме и утвърждаваме в. „Строител” като най-авторитетното браншово издание у нас“, заяви Ренета Николова по време на тържеството, което се проведе в нюзрума на вестника.

„Благодаря на прекрасния екип на в. „Строител“, на чийто професионализъм и желание за работа разчитам. С него прекарвам повече време, отколкото вкъщи. Затова казвам, че той е второто ми семейство. Оценявам високо и много държа на всеки един човек в екипа, мисля, че е страхотен. Пожелавам за себе си и за всички Вас, както и за близките ни хора – здраве, защото съм убедена, че когато сме здрави, няма нещо, с което да не можем заедно, с общи усилия да се справим“, добави Николова.

Екипът на изданието пожела на главния си редактор да бъде здрава, все така енергична, креативна и принципна при отстояване на професионализма на любимия вестник. Все така да ни мотивира и вдъхновява с личния си пример, за да правим добра и качествена журналистика, заедно да работим в защита на интересите на бранша, да не спираме да се развиваме и да постигаме нови върхове!

Сподели в социалните мрежи

Автор на 21.12.2017. Категория Лайф. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.