„Пътпроект” ЕООД отпразнува 70 г. юбилей

Прочетена: 738

Ренета Николова

Със стилно тържество „Пътпроект” ЕООД отбеляза 70-годишния си юбилей. Многобройните гости посрещаха инж. Венцислав Зарев, управител на „Пътпроект“ ЕООД, и инж. Валентин Зарев, изп. директор на „Път­ин­вест­инженеринг“ АД, който е и председател на секция „Проектиране и строителен надзор“ в КСБ. Сред гостите на празника на една от най-авторитетните компании в бранша бяха председателят на АПИ инж. Дончо Атанасов, членът на УС на Агенцията и почетен председател на КСБ инж.Светослав Глосов, инж. Галина Василева, ръководител на УО на ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“. Камарата на строителите бе представена от и.д. председателя на УС инж. Илиян Терзиев и изп. директор инж. Мирослав Мазнев. На тържеството присъстваха и д-р ик.н. Николай Иванов, председател на Българската браншова асоциация „Пътна безопасност“ и член на УС на КСБ, проф. д-р инж. Иван Марков, ректор на УАСГ, председателят и изп. директор на ББК „Пътища“ инж. Стефан Чайков и инж. Лазар Лазаров, председателят на КИИП инж. Иван Каралеев, гл. редактор на в. „Строител” Ренета Николова, много представители на фирми от бранша и ветерани. Инж. Дончо Атанасов прочете поздравителен адрес от АПИ и пожела много нови успехи на компанията. Поздравителни адреси бяха връчени от ББК „Пътища“, ББА „Пътна безопасност”, УАСГ, КИИП, Федерация на научно-техническите съюзи в България, „Джи Пи Груп” АД, „Геотехмин” ООД, „Пътстрой – 92” АД, и др.

„Безспорно сте компания със сериозни история и опит, с които малко фирми в България могат да се похвалят. За изминалия период дружеството се доказа като лидер в проектирането на автомагистрали, пътища и мостове. Поздравяваме Ви за професионалната Ви работа по значими обекти от републиканската пътна мрежа, като обходите на Габрово и Кърджали, АМ „Марица“, Калотина – СОП, лот 4 АМ „Струма“, различните участъци на АМ „Хемус”, АМ „Тракия“ и др. Убедени сме, че развитието на компанията не просто ще продължи, но и ще достигне нови измерения в проектирането. На Вас и на Вашия екип пожелаваме здраве, късмет, нестихващ ентусиазъм и енергия за работа!“, се посочва в поздравителния адрес от председателя на СД на в. „Строител” инж. Пламен Пергелов.

След разрязването на празничната торта за доброто настроение на гостите се погрижиха с изпълненията си Веселин Маринов и „Тоника Домини“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 08.02.2018. Категория Лайф. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.