Lamborghini-Bodyfriend суперлукс и суперкомфорт в един различен масажен стол

Прочетена: 96

Елица Илчева

2017-а бе година на много необичайни партньорства на брандове, които започнаха да съюзяват творческите си гении дори и когато са от напълно несвързани индустрии само за да предложат най-доброто. Lamborghini и Bodyfriend са последният пример в сферата на такива уникални комбинации. Наскоро италианският производител на суперавтомобили и най-големият производител на столове за масаж в света показаха новото си творение, което ще превърне терапевтичните сесии в неподозиран лукс и релакс.

Първият Lamborghini-Bodyfriend ще бъде пуснат на пазара до края на идващата пролет. Споразумението между двата бранда дава на Bodyfriend изключителни права върху марката Lamborghini на масажните столове до края на 2021 г.

Столът е олицетворение на вещ, която съчетава комфорта, естетиката, философията и усещането за легендарните суперавтомобили. Всеки един ще бъде оборудван с функции като отопление, 12 персонализирани режима на масаж и Bluetooth връзка.

„Новите продукти, вдъхновени от Lamborghini, ще променят ландшафта на световната масажна столова индустрия. Сътрудничеството с екипа, известен със създаването на някои от най-емблематичните дизайни в автомобилната индустрия, ще ни помогне да се разширим и да променим перспективата на американците, които искат най-доброто, за да се чувстват добре в собственото си тяло. Истинската иновация се ражда, когато дизайнът и функционалността работят ръка за ръка без компромис“, е заявил Парк Санг-Хиун, главен изп. директор на Bodyfriend.

Цената за тази мебел не е определена, но на електронната страница на Bodyfriend могат да се видят и други впечатляващи столове – Iron Man, който е по-скоро футуристичен, отколкото за физиотерапия, или Rex-L – с десет режима, които се продават съответно на цени от $6680 и $7480.

„Това сътрудничество с Lamborghini е нова възможност и за двете компании. Ние сме много горди, че си взаимодействаме с нашите партньори от Италия и че откриваме света на суперкомфорта за много по-широк кръг от любители на лукса. Все пак да си купиш стол е по-възможно, отколкото суперкола. И ние предлагаме едно сензационно изживяване вкъщи“, съобщават от Bodyfriend.

Корейската фирма е базирана в Сеул, но благодарение на сътрудничество с Lamborghini продължава да се разширява, като стартира от САЩ. По-рано тази година Bodyfriend откриха два магазина в Лос Анджелис, като компанията планира да отвори общо 140 магазина в САЩ през следващите три години. Приходите от продажби за 2018-а се очаква да достигнат 500 млн. долара.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 22.02.2018. Категория Лайф. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.