В. „Строител“ отпразнува деветата си годишнина деветата си годишнина

Прочетена: 96

Свилена Гражданска
Ренета Николова

Вестник „Строител“ – изданието на КСБ, стана на 9 години. Заедно с екипа събитието отпразнуваха зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев, председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев, инж. Пламен Пергелов, председател на СД на „Вестник Строител“ ЕАД, инж. Любомир Качамаков, член на ИБ и на УС на КСБ, председател на ОП на КСБ – София, вицепрезидент на FIEC и член на СД на „Вестник Строител“ ЕАД, Валентин Николов, председател на Контролния съвет на КСБ, инж. Виктор Шарков, първи зам.-председател на НКСВ.

„Благодаря на целия екип на в. „Строител“, че прави този хубав вестник. Искам от името на Съвета на директорите да Ви благодаря за труда, който полагате“, се обърна към екипа инж. Пергелов. „Разчитаме на Вас. Вестник „Строител“ е много добър, но винаги можем и повече“, добави той и пожела изданието да не спира да се развива и да постига нови успехи.

За празника поздравителни адреси в. „Строител“ получи от премиера Бойко Борисов, инж. Илиян Терзиев, председател на УС на КСБ, вицепремиера Томислав Дончев, Искра Михайлова, председател на Комисията за регионално развитие към Европейския парламент, министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, министъра на околната среда и водите Нено Димов, министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, министъра на културата Боил Банов, Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, председателя на УС на НСОРБ инж. Даниел Панов, Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община, Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет, инж. Дончо Атанасов, председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“, Ивелина Василева, председател на парламентарната Комисия по околната среда и водите, арх. Иван Несторов, началник на ДНСК, инж. Тодор Топалски, председател на УС на НКСВ, председателят на ОП на КСБ – Враца, инж. Росен Дудушки и др.

„Поздравявам Ви сърдечно по повод деветата годишнина на вестник „Строител“. Желая Ви здраве и нови журналистически постижения“, пише в поздравителния адрес от министър-председателя Бойко Борисов. „През изминалите години вестник „Строител“ се утвърди като авторитетна медия, отразяваща всеобхватно и безпристрастно проблематиката, събитията и приоритетите както на КСБ, така и на всички институции, фирми и заинтересовани в бранша. Надяваме се медията на Камарата да продължи да бъде еталон за специализирана журналистика, представяща перспективите за развитие на строителната индустрия в България“, се посочва в поздравителния адрес от инж. Илиян Терзиев. „Вярвам, че изданието ще продължи да допринася за решаването на истинските предизвикателства пред българската строителна индустрия“, заявява вицепремиерът Томислав Дончев. По думите на председателя на Комисията за регионално развитие към ЕП Искра Михайлова вестникът е „перфектният посредник между институциите и четящата публика“.

„От създаването на официалното издание на КСБ до сега допринесохте за добрия имидж на журналистиката в страната чрез професионализма на екипа, открито и прозрачно отразяване на актуалните теми за бранша и обективното представяне на различните гледни точки. Показахте, че „Строител“ е един успешен проект на хората, съзиждащи модерния образ на страната“, пише до изданието министър Николай Нанков. „В. „Строител“ се превърна през последните девет години от специализирано издание на КСБ в предпочитан източник на информация за широката публика“, казва министър Ивайло Московски. „Вашият журналистически екип успява да отправи послания към читателската аудитория и жънете успехи сред бизнеса“, подчертава министър Порожанов. Министър Димов ни благодари за обективното и ангажирано отразяване на темите, свързани с опазването на околната среда у нас.

„Заради доверието и професионализма на целия екип винаги имам Вашето издание на бюрото си“, акцентира министър Павлова. „Продължавайте да улавяте все така безпогрешно съвременните тенденции“, ни пожелава министър Банов. „Високо ценя Вашия професионализъм и подход в това да търсите нови начини за поднасяне на новини и информация“, подчертава министърът на младежта и спорта Красен Кралев. „Вестникът се нарежда сред медиите с най-модерна визия“, пише в поздравителния адрес на председателя на УС на НСОРБ инж. Даниел Панов. Ивелина Василева ни поздравява за професионалния принос за повишаване на обществената информираност по въпросите на строителството, регионалното развитие и околната среда.

„Честит празник, приятели! Работата Ви е знак за професионализъм“, пише в поздрава си инж. Дончо Атанасов, председател на УС на АПИ. Арх. Иван Несторов, началник на ДНСК, подчертава, че вестникът е коректен партньор, който е успял да създаде свой оригинален медиен облик. Според председателя на УС на НКСВ инж. Тодор Топалски вестник „Строител“ е глашатаят на КСБ и на НКСВ.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 19.04.2018. Категория Лайф. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.