128 хил. лв. вложи ЧЕЗ в подобрения на мрежата в Ихтиман

Прочетена: 132

ЧЕЗ Разпределение България изгради нов трафопост и извърши реконструкция на мрежа ниско напрежение в гр. Ихтиман. Инвестицията е на стойност 128 хил. лв.

Чрез предприетите действия ще бъде подобрено качеството на доставяната услуга за клиентите на компанията в м. Кръста в града, на улиците „Хан Кубрат“, „Кръста“, „Западна“, „Тервел“, „Пейо Яворов“ и „Иван Шишман“. Към новия трафопост ще бъдат присъединени и 20 нови клиенти, подали заявления за присъединяване.

„Правим всичко възможно, в рамките на одобрения ни ресурс, за повишаване на сигурността на електроснабдяването и подновяване на мрежата. Компанията доставя най-добрата услуга на клиентите си съобразно възможностите, с които разполага в настоящата регулаторна среда“, каза Димо Петров, директор „Реализация на инвестициите“ в ЧЕЗ Разпределение България.

В хода на реконструкцията в гр. Ихтиман ЧЕЗ подмени 27 стълба и 1640 метра проводници, което ще предостави и възможност да бъдат присъединени всички клиенти от м. Кръста, които подадат заявления и сключат Договори за присъединяване.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 01.10.2015. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.