Главният изпълнителен директор на „Енергоремонт Холдинг“ АД Теодор Осиковски с приз в категория „Енергиен сектор“ на наградите „Мистър и Мисис Икономика“ за 2016 г.

Прочетена: 53

teodor-oskikovskiЗа втора поредна година КРИБ и сп. „Икономика“ бяха организатори на престижния икономически форум „Мистър и Мисис Икономика“, на който жури от 29 членове на УС на КРИБ освен в основните категории „Мистър Икономика“ и „Мисис Икономика“ връчи награди за особени заслуги и в 10 подкатегории. В категория „Енергиен сектор“ в изключително оспорвана надпревара между номинираните кандидати Синергон Холдинг АД, Константин Стаменов – председател на УС на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори /БФИЕК/ и инж. Теодор Осиковски – главен изпълнителен директор на „Енергоремонт Холдинг“ АД голямата награда спечели именно Теодор Осиковски в качеството си на управител на ръководеното от него акционерно дружество Енергоремонт.

„Чувствам се изключително поласкан не само от полученото отличие, но и от факта, че бях сред тесния кръг номинирани в тази не лека категория, измежду които много ярки имена и изявени професионалисти от бранша, допринесли с експертния си опит в голяма степен за развитието на българската енергетика“, коментира изпълнителният директор на Енергоремонт Теодор Осиковски. „За първи път получавам толкова висока оценка за труда на мен и моите колегите! Наградата ми дава увереност за това, че ние в Енергоремонт Холдинг действително следваме една много добре премислена и последователна политика на развитие, която носи със себе си чудесни резултати, кара ни да се чувстваме успели и е гарант за стабилността на Холдинга“, каза още Осиковски.
Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика“ се проведе на 30 ноември 2016 г. в зала „София“ на хотел „Маринела“ в присъствието на над 300 гости от всички сфери и области на българската политика и икономика.
Енергоремонт Холдинг АД е най-голямата структура в страната, специализирана в обслужването на енергийни съоръжения и пълен инженеринг в браншове като енергетиката, инженерната инфраструктура, промишленото строителство, минната и газово-нефтена промишленост. От няколко години Холдингът се разраства активно с проекти на Балканите, Близкия Изток и Русия.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 01.12.2016. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *