Ръководствата на Камарата на строителите и Групата ЧЕЗ в България проведоха първа редовна среща за 2017 година

Прочетена: 88

Ренета Николова

На своята първа редовна среща за 2017 г., която се проведе на 15 февруари, ръководствата на Камарата на строителите в България и на компаниите от Групата ЧЕЗ в България изразиха своето задоволство от съвместната работа през изминалата година и потвърдиха ангажиментите си за сътрудничество в полза на бизнеса. В срещата участваха председателят на КСБ инж.

Николай Станков и зам.-председателите инж. Илиян Терзиев и Владимир Житенски, регионалният мениджър на ЧЕЗ България Карел Крал, Петър Холаковски, изп. директор на ЧЕЗ Разпределение, и Жанна Пехливанова, член на УС на ЧЕЗ Електро България АД. На събитието присъстваха и Мария Дойчинова, ръководител направление „ПР и комуникации” на ЧЕЗ, и Ренета Николова, гл. редактор на в. „Строител” и ПР на КСБ.

Разгледани бяха въпроси, свързани с отворения пазар и комуникацията между партньорите с цел разширяване на взаимодействието между страните, набелязани бяха и конкретни инициативи от взаимен интерес.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.02.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *