Бойко Борисов, ГЕРБ: След първия ден на създаване на парламента, той ще бъде подложен под огромен натиск заради референдума

Прочетена: 33

Не знам защо се избягва темата, но имайте предвид, че след първия ден на създаване на парламента, той ще бъде подложен под огромен натиск. Има референдум, 2,5 млн. души са казали, че искат мажоритарни избори. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. „Аз врагове нямам в политиката, имам опоненти. Битката не е между мен и Нинова, а между БСП и ГЕРБ. Винаги съм давал път на жените, но все пак има едни граници, в които трябва да се спре“, коментира Борисов.
По думите му предизборната кампания е започнала още от преди кампанията. „26 март ще мине, голямото напрежение, големите въпросителни, умението в зависимост от ситуацията да намериш по-стабилни партньори да направиш правителство, това е голямата цел. Имаме втори проблем -колко дългосрочно трябва да е следващото правителство, за да могат да се проведат изборите по начина, по който искат да се проведат изборите от 2,5 млн. избирателите“, добави той.
За дебата с лидера на БСП Корнелия Нинова, той обясни, че тя води много агресивна кампания, обижда. „Сега да почна да обяснявам колко спасителни операции съм провел, десетки пъти съм изгарян и не съм дал на нито един пожарникар да влезе преди мен в пожар. Не обичам да ми се поставят условия, може би и затова не съм женен“, подчерта лидерът на ГЕРБ.
Според него, ако БСП спечели изборите, ще има ключови министри, на които всички много ще се чудят. Той бе категоричен, че няма да има дебат между ГЕРБ и БСП. „Щом съм страхлив, ще дойде време да ѝ го напомня, щом е такава смелчага тя“, каза още той.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 09.03.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *