Бойко Борисов, ГЕРБ: Считам, че ГЕРБ ще победи на изборите

Прочетена: 30

Считам, че ГЕРБ ще победи на изборите. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. „Мисля, че ГЕРБ е в добра кондиция“ На въпрос дали ще бъде премиер, ако спечели изборите, Борисов отговори: „Ако искаме да няма задкулисие, лидерът на партията, която победи, трябва да стане премиер. Министрите са моторите на всяка точка, която сме написали. Ние сме единствените, които не сме правили коалиция с ДПС. Ние няма да правим коалиция с ДПС. БСП почват да шикалкавят, че ще питат техните членове. Бойчев ли ще преброи гласовете?“.
Той коментира и това, че България няма еврокомисар. По думите му ако от ГЕРБ са искали да изпратят такъв, са щели да го направят.
„Трябва да вляза в личната си драма – майка и татко никога не ми бяха казвали какво се е случило с моя дядо. Като станах главен секретар отидох и си намерих досието. В него на едно 16-годишно дете са написали отгоре – внук на враг на народната власт, никога да не се допуска до ръководни постове“, допълни лидерът на ГЕРБ.
По думите му за разлика от други негови колеги, той винаги е бил доста по-смирен и когато от партията са отчитали свои грешки, са си ги поправяли. „Реформаторският блок на всяка цена искаше да остане в управление, Патриотичния фронт също. Ние казахме обаче, че след два месеца са изборите и народът да каже по какъв начин иска да се управлява“, каза още Бойко Борисов.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 09.03.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *