Премиерът Герджиков ще бъде на двудневно посещение в Русе

Прочетена: 20

Министър-председателят Огнян Герджиков ще бъде на посещение в Русе на 10 и 11 март.

В петък, около 14,15 ч., премиерът ще пристигне в сградата на областната администрация в града, където ще разговаря с областния управител Стефко Бурджиев. На същото място ще се проведе и работна среща на министър-председателя с представителите на РИК, отговорните институции и кметове на общини в област Русе по въпросите на подготовката и провеждането на предстоящите парламентарни избори.

По-късно през деня премиерът Герджиков ще проведе срещи с кмета на Община Русе Пламен Стоилов, с ректора на Русенския университет Велизара Пенчева и с председателя на Общински съвет – Русе Христо Белоев. В късния следобед министър-председателят ще участва в официалното откриване на 57-ия Международен фестивал „Мартенски музикални дни – Русе 2017”.

В събота премиерът Огнян Герджиков ще посети ГКПП „Дунав мост“ и ще проведе работна среща с представители на Митница – Русе и Регионалната дирекция „Гранична полиция“. Същия ден министър-председателят ще посети и Басарбовския скален манастир „Св. Димитрий Басарбовски“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 09.03.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *