Над 200 изложители се представят на форума „Българска строителна седмица“

Прочетена: 67


От днес до 18 март в Интер Експо Център – София (зали №2 и №3) се проведежда международното специализирано изложение Българска строителна седмица. На 17-ото поредно издание на форума, организиран от Интер Експо Център, ще се срещнат производители, дистрибутори, търговци, инвеститори и експерти и ще бъдат представени повече от 200 български и международни компании. Свои щандове са разположили компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.

Посетителите ще се запознаят с модерни решения за хидро и топлоизолация, екопанели, водно подово отопление, автоматизация на жилища, външни щори с управление през смартфон, дограми, мобилни и сглобяеми сгради, стълби и скелета, слънцезащитни системи, врати, прозорци, модерни инструменти и още много от света на строителството.

В рамките на Българска строителна седмица учебен център Graphic Ground и Inter Expo Center организират на 17 март безплатен семинар на тема „SketchUP – 3D проектиране за всеки”. Той ще запознае проектантите от различни специалности с най-ефективните методи за триизмерно проектиране и визуализация. За тези, които искат да направят първи стъпки в работата с програмата и да навлязат в света на 3D графиката, ще бъде проведен отворен уъркшоп на 18 март.

Вратите на изложението ще бъдат отворени за посетители между 10.00 и 18.00 часа от сряда до петък, а в събота – от 10.00 до 16.00 часа.
Паралелно с Българска строителна седмица ще се проведе международното изложение Security Expo 2017.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.03.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *