Извършват се текущи ремонти на улици в София

Прочетена: 63

Днес във връзка с подходящите метеорологични условия, се извършват текущи ремонти на пътните настилки, както и на тротоари в София. Общо 20 екипа на ангажираните фирми изпълняват дейности по ремонт с топъл асфалт и по инжекционен метод. Пътно-строителна техника от днес работи в повечето райони на Столичната община. Това съобщиха от пресцентъра на СО. Екипите извършват ремонти на бул.“Васил Левски“ в участъка от бул.“Цар Освободител“ и ул.“Гурко“, на бул.“България“, бул.“Скопие“, Околовръстен път, ул.“Димитър Пешев“, ул.“Слатинска“, ул.“Яна Язова“, ул.“Сребърна“, ул.“Сава Михайлов“, ул.“Сахево“, ул.“Богданци“, ул.“Чарлс Дарвин“, ул.“Незабравка“, ул.“Самоков“ в районите „Илинден“, „Слатина“, „Лозенец“ и други.
Извършва се и ремонт на паважна настилка по бул.“Цар Борис III“, бул. „Гоце Делчев“ и бул.“Иван Иванов“. Екипи ремонтират и тротоарни настилки на ул.“Н. Беловеждов“ и ул.“Ал. Грубчев“ в район „Люлин“.
При благоприятни атмосферни условия приоритетно ще бъдат извършени ремонти по трасетата на градския транспорт, както и по всички основни улици в кварталите. Поетапно ще се преминава към запълване на дупки и коригиране на неравности и по малките улички в града.
При благоприятни атмосферни условия работата на екипите ще продължи и през утрешния ден.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.03.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *