Директорът на ГД „Гранична полиция“ направи работно посещение в РДГП –Драгоман

Прочетена: 19

Главен комисар Светлан Кичиков, директор на ГД „Гранична полиция“, беше на работно посещение в РДГП – Драгоман. На място той се запозна с актуалната обстановката и създадената организация по охрана на българо-сръбската граница. Главен комисар Кичиков инспектира условията за работа на служителите и техническото обезпечаване и извърши проверка на мобилните гранично-полицейски групи, изпълняващи задачи в зоната на отговорност на регионалната дирекция. Той се срещна и със съвместен граничен екип, в който заедно с българските гранични полицаи работят представители на Европейската агенция за гранична и брегова охрана.

Днес служебният вицепремиер и министър на отбраната Стефан Янев и служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов са на посещение в района на Свиленград и Малко Търново. Те ще проведат работни срещи с представители на РДГП – Малко Търново и офицери от командния състав на формированията от Българската армия, участващи в съвмести действия с Министерството на вътрешните работи.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 18.03.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.