Днес КРИБ избира ново ръководство

Прочетена: 25

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) ще избере днес новото си ръководство. На насроченото Годишно общо събрание членовете ще гласуват за председател и за членове на Управителния и на Контролния съвети на КРИБ.

Настоящият председател Кирил Домусчиев приключва първия си двугодишен мандат и според устава на организацията има право на още един. Предварителните сондажи показват, че членовете на КРИБ са доволни от работата на Домусчиев начело на КРИБ и биха му гласували доверие да продължи да води организацията още две години.

Ще бъдат извършени промени в съставите на Управителния и на Контролния съвети на КРИБ поради изтекъл първи или втори двугодишен мандат на част от членовете им.

Освен изборът на ново ръководство, по време на работната част на Общото събрание ще бъде даден отчет за свършеното от ръководството през 2016 г., както и за финансовите показатели от дейността през миналата година.

Председателят на КСБ инж. Николай Станков е сред номинираните за член на УС на КРИБ.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 21.03.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *