Бойко Борисов изрази съболезнованията си по повод терористичния атентат в Стокхолм

Прочетена: 23

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов изпрати съболезнователен адрес до министър-председателя на Кралство Швеция Стефан Льовен. В писмото Борисов изразява своите съболезнования по повод жестокия атентат в Стокхолм. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. “Изказвам своите искрени съболезнования към ранените, близките на загиналите и към целия шведски народ. Жестокостта на терора за пореден път разтресе из основи не само Швеция, но Европа и света”, казва лидерът на ГЕРБ.
Според Бойко Борисов днешният атентат в Стокхолм не е посегателство към поредната европейска столица, а посегателство срещу принципите и ценностите на целия цивилизован свят. “Трябва да останем силни и да не се поддаваме на страха, защото това е най-ефективната противоотрова срещу терора. Да бъдем обединени и заедно в борбата със съвременния бич, наречен тероризъм”, заявява още Борисов в съболезнователния адрес, изпратен до шведския премиер.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 07.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.