ГЕРБ: Апелираме към президента да озапти мераците на служебния кабинет в кадруването и обществените поръчки

Прочетена: 23

„Апелираме към президента Румен Радев да озапти мераците на служебния кабинет в кадруването и разпределянето на обществени поръчки“. Това заяви Лиляна Павлова от ГЕРБ на нарочна пресконференция.

Според нея партизираното кадруване, е нещото, с което ще бъде запомнен служебният кабинет. „Дори след като приключиха изборите всеки ден се правят уволнения и назначения“, каза Павлова.

По думите й това е кабинет, който усилено работи в последните дни да заложи капани на новото правителство. „Със залагането на капани блокираха и европейското финансиране, дискредитираха АПИ, блокираха еврофинансирането за „Струма“. Направиха така,че магистрала „Хемус“ и ремонтите по нея да не могат да бъдат завършени до лятото“, уточни тя.

„Работейки на тъмно, без въпроси, безконтролно, ние всъщност не знаем колко още капани са заложени“, каза Лиляна Павлова. Тя призова да се преустановят всички обществени поръчки и анексирането на съществуващи договори.

Cross.bg

Сподели в социалните мрежи

Автор на 08.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *