Лиляна Павлова, ГЕРБ: Единствено и само служебният министър Спас Попниколов е този, който трябва да се извини

Прочетена: 32

Единствено и само служебният министър Спас Попниколов е този, който трябва да се извини днес. Това написа Лиляна Павлова в профила си във Фейсбук по повод интервюто на служебния министър на регионалното развитие Спас Попниколов по-рано днес по BTv.

Публикуваме коментара и без редакторска намеса:

Единствено и само служебният министър Спас Попниколов е този, който трябва да се извини днес
На служителите на Агенция пътна инфраструктура.
Защото публично изрече неистини от ефира на национална медия, че не е „уволнил нито един служител на АПИ“, а всъщност уволнените от Спас Попниколов и Огнян Герджиков са 4: Дончо Атанасов – председател на УС на АПИ /все още е болничен/; Георги Златев – директор на дирекция „ Поддържане на пътната инфрастурктура“, Веселин Николов – директор на ОПУ София и в допълнение Парашкев Кръстев – изпълнителен директор на „Автомагистрали „ ЕАД.
Защото публично и нееднократно постави под съмнение професионализма на една работеща администрация като АПИ, като обвини екпертите й в „саботаж“ и по този начин за първи път министър на регионалното развитие и благоустройството си позволи да дава оценки, и то с политически характер на експерти и професионалисти от администрацията.
Защото публично и нееднократно отказа да отговори на основния въпрос: „Защо по време на неговия мандат безпрецедентно допусна търг да бъде провален поради липса на документация?“, прехвърляйки отговорността на администрацията. Не се ли чувства неудобно от това? Но явно това е маниер на поведение на министрите от служебния кабинет.
Защото публично „обвини“ администрацията за несъстоятелността на неговото ръководство на министерството и АПИ.
На всички членове на Камарата на строителите в България:
Защото публично и нееднократно заяви, че всички критики на КСБ имат политически нюанс и по този начин си позволи да омаловажи професионалното мнение най-голямата неправителствена организация на пътния бранш в България.
И накрая – защото така и не намери сили да признае грешката си и да прояви достойнство като подаде оставка.
А може би след всичко това и извинението, и оставката са излишни. Никой няма да приеме извинението, а оставката отдавна е подадена от самия Спас Попниколов…

Сподели в социалните мрежи

Автор на 11.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.