До края на март т.г. от местни данъци и такси в хазната са постъпили 154 млн. лв.

Прочетена: 53

Не забравяйте, че изтича срокът, в който можете да си платите местните данъци с 5% отстъпка. Ако до края на този месец внесете цялата дължима сума за данък сгради и МПС, всъщност ще спестите пари. Това съобщи във фейсбук профила си зам. – кметът на София Дончо Барбалов.
„За такса смет не се предвиждат отстъпки, но крайният срок за първата вноска също е 30 април.
Ако сте решили да плащате местните данъци на части, сроковете за данък сгради и МПС са: 30 юни – за първа вноска и 31 октомври – за втора вноска“, обяснява той.
За такса смет вноските са 4 и сроковете са съответно – 30 април, 30 юни, 30 септември и 30 ноември.
Плащане може да се направи във всеки от 22-та районни отдела на дирекция „Общински приходи“. Там може да ви бъде издаден и ПИН-код, с който да си правите справки или направо да плащате онлайн местните си данъци през електронната страница на общината: https://sonet09.sofia.bg/OnlineReportWSClient/obligations
За да получите ПИН код трябва само да представите документ за самоличност. Плащане може да се прави и чрез различни финансови институции.
До края на март т.г. от местни данъци и такси в общинската хазна са постъпили 154 млн. лв., което е 25% от планираните приходи за годината.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 12.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *