Валери Симеонов, ОП: Твърдо сме обединени около програмата ни за управление „България 2017-2021“

Прочетена: 26

Твърдо сме обединени около програмата ни за управление до 2021 г. Може да я наричате програма „17-21“. Това каза на брифинг в парламента съпредседателят на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Валери Симеонов .

„Изправяме се пред вас, за да ви информираме, че формирането на общата програма вече е завършено. Разписана е от 21 страници като една символика за това, че се обединяваме около общото си решение да организираме и проведем управлението на страната до 2021 г. Програмата може да приемете като „България 2017-2021“. В нея са заложени основните приоритети, които трябва да бъдат ревизирани. Обединени сме твърдо около тази програма, която поемаме ангажимента да реализираме в рамките на това управление“, коментира Симеонов. По думите му в резултат от изборите в края на март, не е имало много възможни комбинации за съставяне на бъдещо правителство и съгласно решенията на българския народ, са длъжни в името на интересите на България да постигнат обща програма и да реализират общо управление, тъй като други варианти няма.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 13.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *