Бойко Борисов, ГЕРБ: Водихме се от принципа – „България над всичко“ (видео)

Прочетена: 28

Благодаря на преговорните екипи, които се споразумяха за кратко време. Винаги съм смятал демокрацията за нещо свята, а нейното най-добро дело, са изборите, в които народът си казва думата. Това заяви Бойко Борисов, лидер на партия ГЕРБ, след края на преговорите с Обединени патриоти.

„Водихме се от принципа – България над всичко. Преди няколко дни имаше много голям вододел. Чисто математически, ако не се бяхме разбрали, отивахме на нови избори да се озовем в същата ситуация“, добави той.

„Влизаме в най-светлите празници. След ни е най-хубавият ни празник, пожелавам на всички да славим Господа, без него нищо не може да се направи. Карайте внимателно, свикнахте да пътувате по хубави магистрали и стотици хиляди заминават за чужбина. Материалът, който подписваме е добър. Умишлено за структура и за постове не сме говорили, искахме първо да е ясна програмата. От понеделник ще решим кой ще заеме министерските кресла“, заяви Борисов.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 13.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *