Предстоящи събития в страната за 17 април

Прочетена: 21

***
София.
От 12.00 часа, Район „Банкя” на Столична община организира голям Великденски концерт на открито в обновения парк с Ротондата. Събитието е традиционно за културната програма на града. С участието на дуета „Червено и черно”, автентичен фолклор от Банкя и всенародно веселие с традиционните български хора.

***
София.
От 18.00 часа в храм „Св. София” ще се проведе традиционният Великденски концерт на Хора на софийските момчета с диригент проф. д-р Адриана Благоева. Концертът се организира от сдружение „Хор на софийските момчета” и със съдействието на Софийската света митрополия и с благословението на Негово Светейшество Неофит, Митрополит Софийски и Патриарх Български.

***
Велики Преслав.
От 11.00 часа на площада пред НЧ „Развитие” ще се проведе Великденски концерт с участието на фолклорен ансамбъл „Мизия”.

***
Видин/с. Градец.
От 11.00 часа в Огнян Ценков ще приветства участниците в шестото издание на фолклорния събор „Алботин“, който се провежда в подножието на Алботинския скален манастир край с. Градец.

***
Пловдив.
От 11.30 часа на откритата сцена на пл. „Стефан Стамболов“ в Пловдив ще се проведе Великденски концерт на Биг Бенд – Пловдив.

***
Пловдив.
От 16.30 часа на Стълбите на Каменица ще се проведе Великденски концерт. „Класика за Великден” е името на концерта, който ще бъде подарък за всички пловдивчани за най-светлия християнски празник – Възкресение Христово.

***
Русе.
От 11.00 часа за четвърт поредна година Интеракт клуб Русе, проект на Ротари клуб Русе, организира „Великденско съкровище“. Младежите канят малки и големи да се включат в различни игри в Парка на младежта.

***
Сандански.
От 10.00 часа в Залата на Общински съвет – Сандански ще се проведе Великденски турнир по шах.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в парк „Пети октомври“ ще се проведе концерт на Представителен Общински духов оркестър.

***
Стара Загора.
От 16.30 часа в кв. „Железник“ ще се проведе фолклорен празник с народно веселие на НЧ „Железник-1988“.

***
Стара Загора.
От 16.00 до 18.00 часа в НЧ „Климент Охридски“ ще играе постановката „Страшни смешки, смешни страшки за герои със опашки“ по Недялко Йорданов.

***
Хасково.
От 18.00 часа в НЧ „П. Яворов“ ще се проведе празничен концерт.

***
Шумен.
От 17.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева“ на Община Шумен ще се състои Великденски концерт под надслов „Твоето Възкресение Христе Боже славим“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 17.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *