Цветан Цветанов, ГЕРБ: Трябва политическо съгласие по националните приоритети

Прочетена: 14

В началото на 44-то Народно събрание от името на ГЕРБ искам да поздравя всички парламентарни групи за тяхното представяне. По силата на обществената подкрепа ние сме първа политическа сила. Българския избирател отново ни подреди пак така че да не може никой да управлява сам. Това заяви Цветан Цветанов от парламентарната трибуна. „Последните социологически изследвания показват, че следващото управление трябва да е дясно-центристко. Около ГЕРБ трябва да се концентрира бъдещето управление на страната“, добави той. „Трябва политическо съгласие по националните приоритети. Надявам се да няма политически рекет. Ще се стремим отговорно и национално управление. За нас управлението не е самоцел“, подчерта Цветанов. „Управлението по нашите стандарти е синоним на развитие и на просперитет“, акцентира той. „Управленската програма на ГЕРБ залага реални решения за развитието на държавата. За нас няма да има маловажни сектори. Нужен е не само политически, но и обществен консенсус по националните въпроси. В масовите представи на българите ГЕРБ е партията, която има най-подкрепа за защита на националните интереси. Крайни форми на национализъм няма да се допуснат“, каза той.

„Законодателната ни програма е ориентирана към краткосрочни и дългосрочни законодателни приоритети. Продължаваме реформата в съдебната власт, икономически просперитет, добро образование“, подчерта той.

„Ние сме против идеите на президента за промяна на Изборния кодекс, които ще отнемат права на българските граждани“, каза Цветанов. 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 19.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *