Корнелия Нинова, председател на НС на БСП: Ние сме опозиция в 44-то Народно събрание

Прочетена: 68

Поставяме начало на 44-то Народно събрание. Поздравявам новоизбраните депутати и да се ръководим от волята на народа. Ние сме опозиция в 44-то Народно събрание. Ние сме алтернатива на политическа и управленска алтернатива на ГЕРБ. Това заяви Корнелия Нинова, председател на НС на БСП. „Близо 1 млн. души вярват, че ние сме промяната“, каза тя. „Поемаме отговорност за бъдещето на страната, когато текат в света сложни геополитически процеси. Трябва да защитим националните интереси на страната. Гарантирането на суверинитета на страната и бъдещето ни в силен Европейски съюз са двата основни приоритети. Тече дебатът за бъдещето на Европа. Нашата позиция, че искаме обединена и силна Европа“, каза тя.

„Призоваваме за национално съгласие по демографската криза и търсене на решение на проблема“, подчерта Нинова.

„Няма как да правиш икономика без образование и кадри. Ще ви подкрепим за увеличението на училищните заплати, но това няма да реши проблемите в секторите“, каза тя и подчерта, че трябва да се направи национална карта за кадри, изготвена заедно с бизнеса. 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 19.04.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *