ОП на КСБ – Варна ще проведе среща с община Варна

Прочетена: 77


Областното представителство на Камарата на строителите в България – Варна ще проведе среща с община Варна, на която местната администрация ще представи инвестиционните си намерения през следващите месеци. Събитието ще се проведе на 30 май в морската ни столица. Съорганизатор и медиен партньор на форума е вестник „Строител“. Това стана ясно по време на работна среща, която се проведе в сградата на местната власт. В нея взеха участие инж. Христо Димитров, зам. – председател на УС на КСБ и председател на ОП на КСБ – Варна, инж. Венетка Витанова, ОП на КСБ – Варна, Ренета Николова, прокурист и главен редактор на в. „Строител“, Розалина Димитрова, директор на Дирекция „Канцелария на кмета“, Ана Павлова, главен експерт „Връзки с обществеността“ към общината, представители на различните дирекции, свързани с инвестиционния процес.

По време на събитието на 30 май ще бъде направен отчет на строителната програма за 2016 г., както и ще се презентира тази за 2017 г. Ще бъде представен анализ на фактическото изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. В програмата е включено и разглеждане на проблемите със строителните отпадъци, както и ПУП на IV микрорайон в район „Владиславово“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 19.05.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *