Ангелкова направи изненадваща проверка в Слънчев бряг

Прочетена: 16

Министърът на туризма Николина Ангелкова направи изненадваща проверка за готовността на летния сезон в Слънчев бряг. Тя направи обиколка на курорта, а по време на проверката отчете, че плажовете са почистени и готови да посрещнат туристи, съобщава пресслужбата на ведомството. 

Министър Ангелкова бе категорична, че през целия летен сезон ще продължат проверките по плажовете и курортите за стриктното спазване на концесионните и наемните договори.

„И това лято служителите на Министерството на туризма ще проверяват както плажовете, така и местата за хранене и настаняване, за да се осигури нормално протичане на сезона. С това целим гостите, които посещават за първи път България, да се върнат отново“, каза още тя.

„Всички данни, които имаме до момента, показват, че предстоящият летен сезон ще бъде много успешен, като ръстът ще бъде между 7% и 10%“, посочи министърът.

Тя увери, че и през това лято ще има мобилни екипи, които ще проверяват плажовете, отдадени на концесия и под наем.

Cross.bg

Сподели в социалните мрежи

Автор на 20.05.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *