Мария Габриел: За мен е чест да бъда кандидат за комисар (на живо)

Прочетена: 26

Мария Габриел за мен е чест да бъда кандидат за комисар. Да проведем диалог за едно цифрово общество. И заедно ще допринесем за осъщесвим задачите да използваме цифровите технологии. Габриел благодари за подкрепата на българското правителство и на Европейския парламент. Това заяви в началото на своето изслушване кандидатът ни за еврокомисар Мария Габриел. Тя беше номинирана от председателя на Европейската комисия за комисар с ресор цифрова икономика и цифрово общество.

„Да си еврокомисар е предизвикателство и възможност да продължи да работи за бъдещето европейските граждани“, допълни още тя.

„Най-голямото предизвикателство е да поставим гражданите в центъра на цифровия пазар. Изследователският ми опит в два европейски проекта ще ми помогне намирането на решения. Този опит ми показа колко е важно да подкрепя научно изследователската дейност“, подчерта Габриел.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 20.06.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.