Росен Христов е новият председател на УС на Енергоремонт Холдинг АД

Прочетена: 54

Росен Христов е новият председател и член на  Управителния съвет на Енергоремонт Холдинг АД.  Избирането му е свързано с поемане на управлението от холандската компания Дитсман, която придоби 97% от акциите на холдингa. Приемствеността в ръководството му се осигурява от главния изпълнителен директор г-н Теодор Осиковски. Г-н Христов и г-н Осиковски заедно ще представляват компанията. Остават непроменени останалите членове на съвета- г-н Иван Личев и г-н Христо Димитров.  Промените в ръководството са вписани в Търговския регистър.

Енергоремонт ХолдингАД ще продължи да изпълнява всички ангажименти към доставчици и партньори.

Холандската компания Дитсман е една от най-големите световни компании за поддръжка и експлоатация на съоръжения в нефтената, газовата, енергетичната и добивната промишленост и световен лидер по ефективност, безопасност на труда и качество.

Г-н Росен Христов  е завършил Международни икономически отношения в САЩ. През последните 20 години работи и ръководи проекти по придобиване и сливания на компании, включително и в областта на енергетиката в САЩ, Източна Европа, Азия и Южна Америка.  До избoра му за председател на УС е регионален мениджър на Дитсман за Източна Европа и Южна Америка.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 11.08.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.