11% повишение на доходите у нас от началото на годината, отчете Борисов

Прочетена: 21

„От началото на годината имаме близо 11% повишение на доходите в страната. Надявам се в Девин да надминат 30%, защото хората го заслужават“, каза премиерът Бойко Борисов, който присъства на откриването на реконструиран топлопровод за минерална вода в Девин. Заедно с министър-председателя бяха евродепутатът Владимир Уручев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

„Надявам се работодателите в района да направят така че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме“, обясни той.

„Пожелавам на Девин в следващите години да се развие, защото минералната вода е изключителна. Рекламата и всичко, което този град заслужава, да се направят“, посочи премиерът. „Сега спокойно можем да поканим туристи от цял свят и да кажем: „Елате не само да видите красотите на природата, но и да се лекувате“, каза още той.

Cross.bg

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.09.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.