Младежи от ГЕРБ в общините Кюстендил, Сапарева баня и Бобов дол се включиха в кампанията „Да изчистим България заедно“

Прочетена: 32

Млади хора от структурите на ГЕРБ в област Кюстендил се включиха като доброволци в кампанията „Да изчистим България заедно“, която се проведе днес в цялата страна. Младежи от организациите в Кюстендил, Сапарева баня и Бобов дол се включиха активно в кампаниите по почистване, провели се в съответните общини.

В Кюстендил младите хора почистваха района в лесопарк „Хисарлъка“ и най-вече  пешеходната зона. Там кампанията подкрепи и лидерът на МГЕРБ за областта Мая Станойкова.

В община Сапарева баня младите хора се включиха в кампанията, организирана от местната администрация и събираха битови отпадъци в районите на екопътека „Валявица“ и хижа „Пионерска“.

Младежи от структурата на ГЕРБ – Бобов дол ще се включат по-късно следобеда в почистващата кампания. Те ще чистят района около детска градина Дружба“ и улица „Дружба“ в миньорския град.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.09.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.