Цветанов: Заделени са 700 000 лв. допълнително за инфраструктура в Нови пазар

Прочетена: 36

„Благодаря на кмета на Община Нови пазар Ивайло Камаджиев за неговите усилия, които са дали резултат и по бюджета на община Нови пазар ще постъпят допълнително одобрени от правителството средства за 2017 г. в общ размер на 700 000лв. От тях 240 000 лв. са предназначени за доизграждане на многофункционална зала в с. Памукчии, 250 000 лв. са за рехабилитация на вътрешна водопроводна мрежа в с. Правенци и възстановяване на асфалтова настилка. За подмяна на ВИК на ул. „Преслав“ ще бъдат отпуснати 250 000 лв.“. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред членове и симпатизанти на политическата сила в Нови пазар.

Той благодари и за подкрепата, която хората от шуменската община са оказвали на партия ГЕРБ през годините. “Без тази подкрепа нямаше да има правителство Борисов 3, нямаше да я има европейската солидарност, нямаше да я има и икономическата стабилност в страната”, категоричен бе  той. Цветан Цветанов допълни, че благодарение на работата на правителството на Бойко Борисов и мнозинството в парламента, ГЕРБ успява да изпълнява поетите пред българския народ по време на предизборната кампания ангажименти.

„За нас е важно да сме заедно с хората не само по време на избори, но и след тях. Както правим днес. Продължаваме да работим за хората във всички населени места в страната без да делим регионите на малки-големи, наши-ваши”, завърши зам.-председателят на ГЕРБ.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.09.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.