Вицепрезидентът Илияна Йотова разговаря със студенти в Деня на отворени врати на „Дондуков“ 2

Прочетена: 29

Вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна група студенти в Деня на отворените врати на президентската институция. Възпитаниците на Университета по библиотекознание и информационни технологии, ръководени от проф. д-р Мариела Модева разговаряха с вицепрезидента по актуални теми, свързани с нейната работа, както и такива, представляващи интерес за бъдещите бакалаври.

Студентите от специалност Информационни технологии в съдебната администрация зададоха въпроси относно правомощията на Илияна Йотова и по-специално за Комисията по помилвания. Младите гости на вицепрезидента поставиха и други важни теми в дискусията, като използването на специализирани информационни ресурси за нуждите на съдебната администрация.

Студентите от специалност Информационни ресурси на туризма разговаряха с вицепрезидента Йотова за възможностите за рекламиране на България като туристическа дестинация, особено в контекста на предстоящото за страната ни председателство на Съвета на Европейския съюз. Бъдещите бакалаври споделиха с Илияна Йотова очакването си държавните институции да бъдат по-отзивчиви към проблемите на младите хора.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 17.09.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.