НСНИ ще отбележи Четвъртия професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти

Прочетена: 56

Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) ще отбележи Четвъртия професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти на 27 октомври в София Хотел Балкан. Тази година събитието ще премине под мотото „Брокерът на бъдещето от голямата игра до малкия инвеститор“. Традиционно НСНИ ще проведе професионална годишна среща на агентите и брокерите на недвижими имоти в България, в която ще се включат международни гости и лектори. Сред тях ще има представители на държавни и обществени институции, на международни организации в сферата на недвижимите имоти от Русия, Украйна, Гърция, САЩ и др. В програмата на годишната среща ще се включат Андрю Баум от OXFORD University, украинския експерт и практик Максим Маршал, маркетолога Стилиян Запорожанов, фън шуи експерта инж. Елза Панайотова, специалисти по групови бизнес игри и др.
По време на мероприятието експертите ще дискутират пазарните тенденции в страната и ще набележат новите възможности за развитие. Професионалистите ще потърсят и отговор на въпросите: Какви са новите предизвикателства пред пазара на недвижими имоти и професионалния брокер? Готови ли сме да бъдем технологични брокери и знаем ли как? Какви са новите техники за по-ефективни продажби? До какво ще доведат промените в лихвените проценти и някой международни политики за нашия пазар? До кога ще ни радва размаха на новото строителство? Връщат ли се руснаците и идват ли украинците у нас? Какво трябва да знаем при покупка на недвижим имот в съседна Гърция? Защо фън шуи навлезе в бизнеса с недвижими имоти?
Вестник „Строител“ е медиен партньор на събитието.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 12.10.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.