КСБ и в. „Строител“ откриват четвърта поредна изложба на 23 октомври

Прочетена: 80

За четвърта поредна година Камарата на строителите в България (КСБ) и вестник „Строител“ със съдействието на Столичната община организират изложба „Виж София – където строителството среща историята с бъдещето“. Експозицията е по повод Деня на строителя и 10-годишния юбилей от създаването на КСБ. Тя е съставена от авторски творби на екипа на в. „Строител“ и въздушно заснети снимки с квадрокоптер (дрон) на знакови обекти, изградени в столицата. Изложбата ще е разположена на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК.

Събитието ще бъде открито от председателя на Управителния съвет на КСБ инж. Николай Станков и от кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова на 23 октомври, понеделник, в 13:00 ч. Поканени да присъстват са министри, народни представители, общински съветници, ръководители на оперативни програми, кметове на райони, представители на възложителите на обектите и фирмите изпълнители.

До 14 ноември включително гражданите и гостите на София ще могат да видят как градът се променя благодарение на реализацията на различните строителни проекти и съхраняването на културно-историческото ни наследство. В юбилейната 2017-а на 60-те пана ще могат да се разгледат освен изпълнените през годината обекти, като Западната порта на Сердика, Боянското училище, новата сграда на Софийския районен съд, детски градини, обновени улици и булеварди, така и знакови обекти, дело на българските строители през изминалите 10 години.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 18.10.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.