ГЕРБ инициира промени в Конституцията, за да отпадне давността върху престъпленията, свързани с разбойническата приватизация

Прочетена: 28
ГЕРБ

ГЕРБ

ГЕРБ инициира промени в Конституцията, за да отпадне давността върху престъпленията, свързани с разбойническата приватизация, стана ясно по време на пресконференция на партия.

От ГЕРБ ще предложат на председателите на всички парламентарни групи подписка за иницииране на промени в основния закон, за да се види дали те наистина се борят с корупцията.

„Интензивно обсъдихме всички правни възможности, повече от 5 варианта, включително и за изменения в НК и Конституцията“, обясниха от ГЕРБ. „Подробно анализирахме всички правно относими факти и обстоятелства във връзка с възможността за промяна в Конституцията“, посочи Данаил Кирилов. „Смятаме, че това е най-доброто правно решение“, коментира той. По думите му престъпленията, свързани с приватизацията, имат специално значение за българското демократично развитие. Според него предлаганите промени в Конституцията ще дадат яснота за разпределението на огромното държавно и общинско имущество.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 13.11.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.