Спортната асоциация на МВР раздаде годишните награди за 2017

Прочетена: 45

В Министреството на вътрешните работи се състоя традиционната официална церемония за връчване на годишните награди на Спортната асоциация на МВР. Заместник-министрите на вътрешните работи Стефан Балабанов, Красимир Ципов и Милко Бернер, главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорите на ГД “Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов, на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, на СДВР ст.комисар Ивайло Иванов, на Дирекция „Миграция“ Николай Николов, ректорът на Академията на МВР ст. комисар доц. д-р Неделчо Стойчев,  Златко Тодоров, съветник на министъра на вътрешните работи, Чавдар Атанасов – директорът  на ЦБПС и главен секретар на СА – МВР, Гошо Динчев, съветник на министъра на младежта и спорта присъстваха на церемонията и връчиха наградите на изявените спортисти.

Спортната асоциация на МВР е с 27-годишна успешна кариера. Изминалата година бе доста успешна за спортистите от МВР на национално и международно ниво. Изявените ни спортисти участваха в редица международни форуми и представиха достойно страната. Горди сме от организацията на две европейски полицейски първенства тази година – по волейбол във Варна, където сме европейски шампиони и първата полицейска купа по плажен футбол в курорта Златни пясъци. Благодаря на ръководствата на МВР и на Министeрството на младежта и спорта, които ни подкрепят в изграждането на добри спортисти и служители на МВР, отбеляза Чавдар Атанасов.

Убедени сме, че спортно-състезателната дейност в МВР е утвърдена форма за развитие и поддържане на специфична двигателна култура и качества на служителите в професионалната им практика, обърна се към изявените спортисти, треньори и деятели главният секретар на МВР Младен Маринов. Служителите на МВР защитиха международния спортен престиж на МВР и България като се изкачиха на най-високото стъпало в европейския и международен спорт, заяви Маринов и пожела успех на спортистите и занапред.

От името на министъра на младежта и спорта Красен Кралев приветствие към спортистите от МВР отправи Гошо Динчев: В лицето на Спортната асоциация на МВР имаме активен партньор, който упражнява и развива спортна дейност с традиции, каза пред участниците съветникът на министър Красен Кралев. Заместник-министър Стефан Балабанов поздрави наградените от името на министър Валентин Радев и им пожела здраве и успехи.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 07.12.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.