Под патронажа на зам.-кмета на Столична община Албена Атанасова ще се проведе благотворително тържество под мотото „Коледата e за всички”

Прочетена: 32

Под патронажа на заместник кмета на Столична община Албена Атанасова ще се проведе благотворително тържество под мотото „Коледата e за всички”.Празникът ще събере деца и семейства с по-ниски доходи на територията на Столична община, по случай настъпващите коледни и новогодишни празници и ще зареди всички с приятни  и незабравими емоции. Децата ще бъдат организирани в арт ателиета, в които ще могат да изработят коледни играчки. Театър, хумор, песни и специални гости ще зарадват всички гости. Децата ще получат Коледни подаръци от най-очаквания гост – Дядо Коледа. За всяко семейство е осигурена подкрепа във вид на хранителни продукти и бутилка вино, с които ще могат да обогатят Коледната трапеза.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.12.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.