Волгин: Левицата да се занимава с проблемите на хората, а не с „идентичностите“

Прочетена: 15

Най-добронамерен съвет към всички приятели, които имат леви убеждения като мен, но които, за разлика от мен, настояват БСП да подкрепи Истанбулската конвенция, защото това било „модерно“, „ляво“, „прогресивно“ и т.н.

Погледнете какво се случи с всички традиционни леви партии, които вместо да се борят за правата на работещите хора, вместо да воюват срещу неравенствата, тръгнаха по пътя на „модерността и прогреса“ и почнаха да защитават някакви „сексуални идентичности“, заговориха за „дгендъри“, „трети полове“ и всички останали псевдоинтелектуални дребнотемия. Подобно говорене е най-сигурният начин левицата да са самоубие. И традиционната левица на Запад това прави. Докато защитава „сексуалните малцинства“, десните партии й отмъкнаха електората.

Една истинска левица трябва да се занимава с РЕАЛНИТЕ проблеми на хората, а с „идентичностите“ нека си губят времето обърканите псевдоинтелектуалци.

Cross.bg

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.01.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.