Премиерът Бойко Борисов: Отношенията ми с президента Радев са добри

Прочетена: 29

„Моите отношения с премиера Румен Радев са добри, но го съветвам да не слуша много съветниците си. Както аз моите – тенори, вокали и други. Имаме много държавна работа. С президента Радев няма тема, по която да не сме се разбрали“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването „Питай премиера“ по БТВ.

„Там има един човек, който пише и е сивия кардинал. Помня го още от телевизията на Делян Пеевски ББТ. Иво Христов“, посочи Бойко Борисов.

Водещият Антон Хекимян му припомни огорчението на президента Румен Радев, че е научил от медиите за очакваната визита на турския президент Реджеп Ердоган. И го попита заобиколен ли е бил Румен Радев. „Никога не го заобикалям“, заяви Бойко Борисов.

Борисов отговори на редица въпроси, свързани със стабилността на коалицията. Повод за много от тях бе острият език на вицепремиера Валери Симеонов. Миналата седмица по повод на участието на зелената евродепутатка Ска Келер в протестите на зелените у нас, Симеонов е произнесе – „изгонете тази нагла особа“.

Казах на Валери Симеонов, че езикът му е неприемлив, посочи Борисов. Затова се разграничихме от тези негови думи, изтъкна премиерът.

„Зелените не могат да се оплачат от мене. Те винаги са били чувани! Нищо тайно няма да стане – обещал съм им“, изтъкна премиерът. И обясни продължаващите екопротести с това, че иначе „кой ще ги види и чуе Радан Кънев и Христо Иванов“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.02.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.