Премиерът Борисов: В Пирин ще има само втори лифт, това е категорично

Прочетена: 75

Омразата между Цеко Минев и „зелените“ води до напрежението за Пирин. Това заяви премиерът Бойко Борисов в специалното издание на bTV „Питай премиера“.
Аз се чух с Валери Симеонов и му казах – може да имаш право за много неща, но такъв език – не приемам, каза Бойко Борисов по повод обръщението на вицепремиера към евродепута от групата на Зелените – Ска Келер.

Затова се разграничихме от тези негови думи, отбеляза премиерът и добави: „Казах му, че такъв език в европейска България е недопустим. Това е причината правителството да се разграничи от декларацията на НФСБ.

„Зелените не могат да се оплачат от мен. Зелените в България са били чувани винаги. Протестите продължават, защото иначе кой ще види Христо Иванов и Радан Кънев. Аз се разбирам прекрасно с Белев, Боян Петров, Сандов. Не съм съгласен с изказването на вицепремиера Симеонов и не го приемам, уточни Борисов.

„В Пирин ще има само втори лифт. Това е категорично. Всички знаят кой е концесионерът. Всички знаем кой е реалният собственик на Юлен. За Цеко Минев става въпрос – сега да не ме съдят утре…Но омразата между Цеко Минев и зелените поражда всичко това и дава повод за тези скандали. Собственикът да излезе и да се разкрие. Да си покаже картите и да приключим тази тема“, обяви премиерът по темата за втори лифт на Банско и протестите срещу строежа.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.02.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.