Зам.-председателят на ЕК Марош Шефчович ще бъде на посещение в България

Прочетена: 43

На 15 март (четвъртък) заместник-председателя на Европейската комисия отговарящ на енергийния съюз Марош Шефчович ще бъде на посещение в България. Той ще се срещне с президента Румен Радев, с министър-председателя Бойко Борисов, с министъра на енергетиката Теменужка Петкова и с комисиите по енергетика и по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в Народното събрание.

Заместник-председателят Шефчович ще участва и в конференция на тема „Ролята на неправителствените организации за подобряване на енергийната политика и нормативната база в областта на енергетиката – предизвикателства пред Югоизточна Европа„, която се организира от Института за енергиен мениджмънт и Министерството на енергетиката като част от програмата на Българското председателство на Съвета на ЕС.

След откриването на конференцията Марош Шефчович и министър Петкова ще направят кратки изявления за медиите от 11:30 часа в зала „Роял“ на София Хотел Балкан.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.03.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.