КСБ събра ръководствата на браншовите организации в сектор „Строителство“ на работна среща

Прочетена: 116

По инициатива на Камарата на строителите в България (КСБ) започна работна среща между ръководствата на браншовите организации в сектор „Строителство“. Тя се провежда в сградата на КСБ. Домакин на събитието е председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев. В срещата участват Камарата на архитектите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Българската асоциация на архитектите и инженерите консултанти, Българската браншова камара „Пътища“ и Камарата на инженерите по геодезия. Гост на дискусията е арх. Иван Несторов, началник на ДНСК.
Ръководствата на браншовите организации ще обсъдят актуалното състояние на нормативната база в сектора, както и проблеми, които се нуждаят от решаване. Те ще набележат темите и бъдещите си стъпки за сътрудничество за усъвършенстване на законодателството в сферата. КСБ ще инициира създаване на работна група, която да изготви и да предложи конкретни нормативни изменения.
Подробно отразяване на срещата очаквайте в следващия брой на вестник „Строител“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.03.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.