Ген. Кирчо Киров: Ще бъдем свидетели на още по-скандални разкрития за антируската операция

Прочетена: 149

Кирчо Киров

Считам, че това беше операция, насочена към повлияване на изборната обстановка в Русия. Този шпионски скандал има изявен антипутински характер. Това заяви експертът ген. Кирчко Киров относно създалото се напрежение заради отрявнянето на Скрипал, което според експерта е умишлено заради изборите.

„Очевидно инициаторите, които са мислели, че ще повлияят на изборите, не се оценили и не познават добре психологията на руските хора“, добави той.

„Това беше операция, предназначена да удари Путин, но резултатът е абсолютно противоположен. Това, което може да се каже е, кой няма полза от такава акция и отговорът е ясен, предвид резултатите от изборите. Борбата около отравянето на Скрипал ще продължи, ще продължи и размяната на остри реакции и от страна на Русия и от страна на Великобритания. Ние тепърва ще бъдем свидетели и на много скандални разкрития – например от къде е пренесено и кой го е използвал. Ако се окаже истина, че то е използвано срещу Скрипал под вид на прах, във въздушната система на неговия автомобил, то това може да се окаже и опит за засягане на повече хора. Ефектът би могъл да се разпространи върху други хора. Но едва ли някой е планирал акция за масово унищожение, призна експертът“, подчерта ген. Киров. 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 19.03.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.