В. „Строител“ отпразнува деветата си годишнина

Прочетена: 115

Вестник „Строител“ отпразнува деветата си годишнина. Гости на събитието, което се проведе в нюзрума на изданието на Камарата на строителите в България, бяха зам. – министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев, председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев, инж. Пламен Пергелов, председател на Съвета на директорите на „Вестник Строител“ ЕАД, инж. Любомир Качамаков, член на Изпълнителното бюро и на УС на КСБ, председател на ОП на КСБ – София, вицепрезидент на FIEC и член на СД на „Вестник Строител“ ЕАД, Валентин Николов, председател на Контролния съвет на КСБ, инж. Виктор Шарков, зам.- председател на НКСВ.

„Благодаря на целия екип на в. „Строител“, че e с нас и прави този хубав вестник. Каквото и да правим не можем да постигнем тези резултати без Вас. Искам от името на Съвета на директорите, считам, че и председателят инж. Терзиев и зам.-министър инж. Йовев ще се присъединят, да Ви благодаря за труда, който полагате“, се обърна към екипа на изданието инж. Пергелов. „Разчитаме на Вас. Вестник „Строител“ е много добър, но винаги можем и повече“, добави той. И пожела на екипа да не спира да се развива и да постига нови успехи.
За празника поздравителни адреси в. „Строител“ получи от премиера Бойко Борисов, вицепремиера Томислав Дончев, Искра Михайлова, председател на Комисията за регионално развитие към Европейския парламент, министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, министъра на транспорта, информационни технологии и съобщенията Ивайло Московски, министъра на околната среда и водите Нено Димов, министъра на културата Боил Банов, Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите, Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община, Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет, инж. Дончо Атанасов, председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“, арх. Иван Несторов, началник на Дирекция за национален строителен надзор, Ивелина Василева, председател на парламентарната Комисия по околната среда и водите,НКСВ, председателят на ОП на КСБ-Враца Дудушки и др.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 12.04.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.